Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 19:02

Zenit: Srećni smo zbog druge šanse da igramo Evroligu

Klub iz Sankt Peterburga je među pobednicima današnje odluke

Prošle sezone Zenit iz Sankt Peterburga dobio je specijalnu pozivnicu da uđe u Evroligu ispred Partizana. Danas je Zenit opet iščekivao odluku Evrolige i ponovo je ta odluka išla na ruku timu iz Sankt Peterburga.

Postoje indicije da će Gasprom uskoro postati prvi sponzor Evrolige, tako da na Zenit treba računati u budućnosti kada je Evroliga u pitanju. Pominje se čak da će ovaj klub probati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da dovede i Nika Kalatesa.

Sreća je svakako prisutna u redovima Zenita, igraće ponovo Evroligu.

"Košarkaški klub Zenit je srećan zbog druge šanse da igramo Evroligu. Daćemo sve od sebe da tu priliku iskoristimo na pravi način. Čestitke našim navijačima", istakao je generalni direktor kluba Aleksander Čerkovni.

Zenit se izgleda nije plašio za svoje mesto.

"Nismo imali sumnju da će Evroliga načiniti pravu odluku osnovanu na analizama postojeće situacije, kada su sve strane saslušane. Ponovo se pokazalo da najbolja košarkaška liga u Evropi ima veoma visok nivo menadžmenta. Naravno, svi smo uznemireni zbog kraja sezone, ali glavni prioritet je trenutno zdravlje svih učesnika. Glavni cilj je da sve kompenzujemo naredne sezone kvalitetom košarke".

Podsećamo, sledeće sezone će u Evroligi igrati istih 18 timova kao ove sezone.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.