ZVEZDA IZGUBILA NA STARTU JUNIORSKOG TURNIRA EVROLIGE: Poraz u POSLEDNJOJ SEKUNDI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA IZGUBILA NA STARTU JUNIORSKOG TURNIRA EVROLIGE: Poraz u POSLEDNJOJ SEKUNDI (FOTO)

Nisu imali sreće.

Na kvalifikacionom turniru Evrolige koji nosi ime tragično nastradalog navijača crveno-belih Marka Ivkovića, igrači, uzrasta do 18 godina, Košarkaškog kluba Crvena zvezda, izgubili su od Panatinaikosa u prvom kolu grupe A rezultatom 69:68,

Zvezda je slabo otvorila meč i veliki broj grešaka je napravljen u napadu. Nekoliko izgubljenih lopti, česte greške u koracima i slaba komunikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ofanzivi doveli su do toga da postignu samo 14 poena u prvoj i 13 poena u drugoj deonici. Panatinaikos je igrao uglavnom pikenrol i šutirao za tri poena, pa su na veliki odmor otišli sa +7.

Crveno-beli su mnogo bolje zaigrali u napadu u drugom poluvremenu i ubacili su 21 poen u trećoj četvrtini, pa je prednost bila smanjena na minus četiri.

U poslednjoj deonici u prvih pet minuta prave seriju 13:3 i preokreću rezultat. Imali su +6, ali se Panata vratila na minus jedan, 44. sekunde pre kraja i ušlo se u dramatičnu završnicu. Dva puta zaredom izgubili su loptu i 21 sekundu pre kraja Panata je imala dva slobodna bacanja. Promašili su jedno i jedno pogodili, pa je domaćinu ostao napad za pobedu.

PAO je pravio faul osam sekundi pre kraja, Zvezda je realizovala jedno, Panata je postigla koš u kontri posle promašenog bacanja i rešila meč.

Before the first game of the #AdidasNGT "Marko Ivkovic" Belgrade we held a moment of silence in the memory of Selver Dzigal, our friend and member of the @EuroLeague Basketball Competitions Department. May he rest in peace 🙏🏼 pic.twitter.com/A2S8tUpscO

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) February 21, 2020

Panatinaikos su do pobede predvodili Jotis sa 21 i Kontudis sa 15 poena i osam asistencija. U redovima crveno-belih istakli su se Manojlović sa 19 i Branković sa 13 poena.

U grupi A je takođe još jedan srpski predstavnik Partizan, koji danas igraju meč prvog kola protiv Makabija iz Tel Aviva.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Sakradžija

Slika je zaslužila ☀️

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 1. Сеп 2019. у 11:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 23. Апр 2018. у 2:47 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 16. Окт 2017. у 5:44 PDT

Na Adi Bojani top .

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 18. Јул 2017. у 9:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Јул 2017. у 11:23 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 10. Сеп 2016. у 8:18 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Мај 2016. у 11:17 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.