ZNAO SAM DA ĆE UĆI: Hauard dao koš sa pola terena i proglašen za MVP 12. kola Evrolige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 13:14

ZNAO SAM DA ĆE UĆI: Hauard dao koš sa pola terena i proglašen za MVP 12. kola Evrolige (VIDEO)

Doneo pobedu Asvelu.

Košarkaš Asvela Vilijam Hauard najkorisniji je igrač 12. kola Evrolige. Francuz je na gostovanju Monaku 85:84 postigao trojku sa polovine terena uz zvuk sirene za pobedu svog tima.

- Znao sam da će šut ući. Umalo sam izgubio loptu, ali sam odmah popravio grešku. Zaista sam srećan jer smo trenutno u teškoj situaciji zbog povreda. Drago mi je što smo se borili do kraja i pobedil  - rekao je 28-godišnji Hauard.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
🗣 c'est incroyable

The French commentary on that crazy game-winner from @whow25 went exactly how you would expect!#EveryGameMatters pic.twitter.com/TWloWjJvng

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) November 27, 2021

On je za 37 minuta u igri zabeležio je 23 poena (šut iz igre 8/10, trojke 5/5) i dodao je 10 skokova, tri ukradene lopte i dve asistencije, za indeks korisnosti 33.

Posle 12. kola u Evroligi Asvel je u gornjem delu tabele sa sedam pobeda i pet poraza, a u narednom kolu gostuje Bajernu u Minhenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.