Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 12:10

Vlasnici A licence protiv Janakopulosa: Nulta tolerancija, zajedno na strani Evrolige, želimo Panatinaikos uz nas

Deset klubova izašlo u javnost s identičnim razmišljanjem, sve u korist elitnog takmičenja

Panatinaikosov izlazak iz Evrolige najveće biće značajno komplikovaniji nego što se prvobitno mislilo i u to više nema ni trunke dileme.

Nešto ranije na stranicama portala MOZZART Sport imali ste priliku da pročitate analizu situacije u kojoj se atinski velikan nalazi posle odluke da pokrene postupak za izlazak iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrolige i koliko je zapravo komplikovan put do realizacije ove ideje, a ubrzo je svetlost dana ugledalo i zajedničko saopštenje preostalih vlasnika desetogodišnje A licence.

U redovima čiji su potpisnici Efes, Armani, CSKA, Barselona, Fenerbahče, Baskonija, Makabi, Olimpijakos, Real Madrid i Žalgiris iznet je jednoglasan stav da su svi oni na strani Evrolige i da žele Panatinaikos u takmičenju i u budućnosti!

Saopštenje prenosimo u celosti:

“U svetlu nedavnih izjava gospodina Dimitrisa Janakopulosa, deset licenciranih klubova Evrolige žele da iznesu sledeće statove:

Panatinaikos se našao u ćoskokaku. Podsetimo, da bi izašao iz takmičenja, PAO mora da dobije saglasnost svih preostalih vlasnika A licence. To se izvesno neće desiti...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.