Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 15:33

Virtus gotovo sigurno u Evroligi ako se sezona otkaže

Tako tvrdi lokalni italijanski sajt Il Resto del Carlino

Imali ste već prilike da čitate o tome na našem sajtu, postoji ideja da se sledeće sezone Evroliga proširi, te da bi u tom smeru razmišjajući Partizan i Virtus iz Bolonje bili učesnici Evrolige.

Sada lokalni medij iz Italije, Il Resto del Carlino, javlja da je će, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u slučaju da se sezona ne nastavi na terenu, Virtus "gotovo sigurno" našao u Evroligi sledeće sezone, što ide u korak sa onim što smo isticali na našem portalu, a to bi ujedno značilo da to isto važi i za Partizan.

Ranije se još pisalo da će Virtus dobiti jednu od specijalnih pozivnica za narednu sezonu, pa ostaje da se vidi da li i kojim putem će to biti dodeljeno.

Pored Partizana i Virtusa, i Unikaha se pominjala kao moguća opcija za narednu sezonu za Evroligu, ali klub iz Andaluzije ne stoji baš najbolje finansijski.

Videćemo da li će Virtus naredne sezone igrati u Evroligi, te da li će i naredne sezone biti protivnik Partizana kao što je to bilo ove sezone.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.