VELEOBRT - BERTOMEU POTVRDIO: Moguće je da dva kluba iz ABA lige igraju u Evroligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 13:19

VELEOBRT - BERTOMEU POTVRDIO: Moguće je da dva kluba iz ABA lige igraju u Evroligi!

Promenio mišljenje.

Evroliga tek što je završena a već se spekuliše ko će biti učesnik naredne. Naravno, reč je o predstavnicima iz Srbije, tačnije iz Beograda, i večito pitanje mogu Crvena zvezda i Partizan zajedno učestvovati u ovom elitnom takmičenju?

Prema izjavama prvog čoveka Evrolige, Đordija Bertomeua izvukao se zaključak da je to nemoguće, međutim, iskusni funkcioner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u novoj izjavi oprvgao svoju prethodnu...

Naime, u periodu između polufinala i finala Fajnal fora koji se odigravao u Beogradu, Bertomeu je dao intervju za Maxbet radio.

- Zadovoljni smo, organizacija je na nivou koju smo i očekivali od Beograda. Svima je omogućeno da ovih dana uživaju u košarci. Dvorana, ambijent, fan zona, dve polufinalne spektakularne utakmice. Vrlo smo zadovoljni odlukom da organizaciju poverimo Beogradu - istakao je Bertomeu za MaxBet radio.

Na pitanje da li ikako postoji mogućnost da Beograd ima dva predstavnika u Evroligi, Bertomeu je odgovorio:

- Da, teoretska mogućnost postoji. Dve beogradske ekipe su u polufinalu, ako se plasiraju u finale, osvajač će automatski da igra Evroligu. Postoji mogućnost da specijalna pozivnica ode i u Beograd. Nije nemoguće da se dogodi.

Podsetimo se, pred nama su "majstorice" polufinalnih utakmica plej-ofa ABA lige, gde snage odmeravaju Partizan - Budućnost i Crvena zvezda - Cedevita Olimpija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.