Uzalud Jovićeva sjajna partija, Vanjina Valensija odnela trijumf

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzalud Jovićeva sjajna partija, Vanjina Valensija odnela trijumf

Valensija savladala ekipu Himkija sa 89:84 u desetom kolu Evrolige, uprkos fantastičnoj partiji Stefana Jovića – 19 poena, 11 asistencija. U pobedničkom timu istakli se Bojan Dubljević i Vanja Marinković.
Himki je u Valensiji zabeležio drugi uzastopni poraz, pa je ruska ekipa izgubila korak sa vodećim timovima u takmičenju – 89:84.

Stefan Jović odigrao je jednu od najboljih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u karijeri, postigavši 19 poena uz 11 asistencija, ali nije imao podršku saigrača, naročito u prelomnim trenucima meča.
Himki je utakmicu počeo u jakom ritmu i dobio prvu četvrtinu 33:19, da bi gosti već do poluvremena preokrenuli i stekli prednost koju su održali do kraja meča.

Osim Jovića, u timu Himkija istakao se Devin Buker i Jonas Jerebko sa po 14 poena, dok je na drugoj strani Bojan Dubljević postigao 18, Majk Tobi 15, a Vanja Marinković 13 poena.
Himkiju je ovo četvrti poraz u takmičenju, dok je Unikaha zabeležila četvrti trijumf.
Rezultate i raspored desetog kola možete pogledati OVDE.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jović rešetao u transu, Marinković ponovo odličan, odlučio kralj Valensije Bojan Dubljević!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2019, 00:00

Odlično veče srpskih košarkaša u Valensiji i zasluženo treće uzastopno slavlje domaćina u Evroligi. Valensija je na svom parketu nadigrala Himki (89:84), a igrač odluke na kraju je bio Bojan Dubljević, na čijim je krilima domaći sastav došao do dragocenog slavlja. Stefan Jović je odigrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.