Udruženje evroligaških igrača odgovorilo Pešiću

Izvor: RTS, 28.Okt.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje evroligaških igrača odgovorilo Pešiću

Svetislav Pešić je, posle utakmice njegove Barselone u Beogradu, komentarisao predlog Udruženja igrača da pripreme za novu sezonu počnu 24. avgusta, pritom rekavši da predsednik Udruženja Boštjan Nahbar "nije normalan".
Nije se dugo čekalo na odgovor Udruženja evroligaških igrača (ELPA), koja je poruku prosledila preko družtvenih mreža.
"Evroligaškim igračima je jasno da će uvek biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pojedinaca koji neće shvatiti ili prihvatiti naše inicijative. Uprkos tome, nastavićemo da razgovaramo sa Evroligom i klubovima o načinima unapređenja karijera košarkaša, kao i košarke kao proizvoda. Naši ciljevi nas motivišu da nastavimo da radimo naporno na terenu i van njega. Ujedinjeni", navodi se u poruci iz ELPA.
Pešić je rekao da predsednik Udruženja nije normalan, pošto traži da pripreme za novu sezonu počnu 24. avgusta, jer mnoga nacionalna takmičenja kreću nekoliko nedelja ranije.
Evroliga je protiv Pešića pokrenula disciplinski postupak zbog izjava u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FRKA: Pešić izjavio da Nahbar “nije normalan”, evo šta mu je Slovenac odgovorio

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2019, 01:11

Podigla se tenzija...Trener Barselone Svetislav Pešić je posle utakmice s Crvenom zvezdom u Evroligi oštro kritikovao rad Udruženja evrokligaških igrača i predlog da pripreme za novu sezonu treba da počnu 24. avgusta. Pešić je izjavio da predsednik Udruženja Boštjan Nahbar "nije normalan"...Udruženje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.