To je ono što želimo - Zdrava, prava košarkaška atmosfera u Beogradu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je ono što želimo - Zdrava, prava košarkaška atmosfera u Beogradu! (foto)

Pogledajte još par fotografija sa ulica Beograda pred sam početak fajnal fora Evrolige.

Evroliga ulazi u samu završnicu, večeras se u prvom duelu sastaju Žalgiris i Fenerbahče, a u Beogradu prava košarkaška atmosfera.

Najviše ima navijača Fenerbahčea ispred hale, oni će večeras najviše napuniti Arenu, a ne zaostaju ni Litvanci koji su takođe u velikom broju došli u Beograd.

Veselje je na sve strane, čuje se pesma, nikakvih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema i sve je spremno za početak velikog turnira.

Pogledajte u nastavku i par fotografija sa lica mesta.

U samoj hali, ali i ispred su jake mere obezbeđenja, prisutan je ogroman broj policije i redara koji će se večeras pobrinuti da sve prođe u najboljem mogućem redu.

foto: Pavle Knežević/Sportske.net
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.