Izvor: RTS, 21.Maj.2021, 13:24

Tavares kompletirao idealnu petorku Evrolige

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares izabran je u idealnu petorku Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Tavares je među centrima dobio najviše glasova, a glasanju su osim navijača i novinara prvi put učestvovali i treneri i kapiteni timova učesnika Evrolige.

Dvadesetdevetogodišnji centar je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 11,4 poena, osam skokova i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1,8 blokada po meču uz prosečan indeks korisnosti 18,1.
Dva puta ove sezone proglašavan je i za igrača kola u Evroligi.
Ovo mu je drugi put da je uvršten u idealni tim Evrolige, a ove sezone pripala mu je i nagrada za najboljeg odbrambenog igrača, takođe drugi put u karijeri.
Osim Tavaresa u idelanoj petorci Evrolige za sezonu 2020/2021 su još Vladimir Lučić (Bajern Minhen), Vasilije Micić (Efes), Nikola Mirotić (Barselona) i Kevin Pengos (Zenit).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.