Surovi plan Evrolige za završetak sezone, ovo su detalji!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 17:13

Surovi plan Evrolige za završetak sezone, ovo su detalji!

Uprava ovog takmičenja po svaku cenu želi da nastavi takmičenje.

Mnogima je Evroliga omraženo takmičenje, razlog je profitna orjentacija koju niko više i ne krije.

Sve je podređeno ostvarenju profita, što je legitimno, ali košarka bi mogla da bude ta koja gubi u čitavoj priči.

Tako će profit biti uticajan čak i u ovoj situaciji gde smo svi pogođeni pandemijom koronavirusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroliga želi po svaku cenu da nastavi takmičenje, a imaju i plan.

"El Pais" piše da je plan da se čitava sezona igra i završi u jednom gradu. Dakle, svih 78 preostalih utakmica. Traži se grad sa dve arene, igralo bi se 5 nedelja i sve bi moglo da se završi u prvoj polovini jula. Igrači bi imali pripreme 2 nedelje za ovako nešto.

Tri grada su navodno u opticaju, a to su Moskva, Atina i Istanbul.

Ovako nešto bi praktično značilo i da sve ostale lige moraju da budu završene u ovom trenutku. Podsetimo, Grci su upravo danas okončali sezonu. Prethodno su to učinili u VTB ligi, kao i u Litvaniji i još par zemalja.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evroliga - četiri opcije za nastavak sezone

Izvor: MozzartSport.com, 02.Apr.2020

Jedna stvar je jasna - Evroliga želi da se sezona završi. Po svaku cenu. Uprkos svim nedaćama sa virusom korona, uprkos kalendaru. I sada u ovoj organizaciji gledaju koji su načini da se to odradi. Jedan od glavnih ljudi Evrolige, Ed Skot, pričao je za španski El Pais o mogućnostima, a naveo je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.