Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 14:08

Sunturlić: Pomeramo granice, biće još bolje nego 2018.

Direktor takmičenja Fajnal-for Evrolige Filip Sunturlić istakao je da su organizatori za početak manifestacije za koju je siguran da će biti spektakularnija nego 2018. godine iako je tada bilo i više vremena za pripremu.
"Spremni smo i Beograd i Srbija će ponovo dokazati da su sposobni da maestralno organizuju jedan ovako veliki događaj kao što je Fajnal-for Evrolige.", izjavio je Filip Sunturlić direktor takmičenja.

"Pomeramo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << granice u odnosu na 2018, imamo četiri najbolje ekipe u Evropi koje su to izborile na terenu. Nema ništa bolje do toga, mi smo zemlja košarke, koja voli ovaj sport i koja je dala velika imena evropske i svetske košarke", rekao je Sunturlić Tanjugu.
Sve što će biti od večeras ostaće za istoriju, a mi ćemo biti ponosni, dodao je on.
"Imali smo manje vremena u odnosu na 2018, ali time što se F4 "preselio" kod nas dokazuje koliko Evroliga ceni naš potencijal. I siguran sam da će spektakl biti bolji nego 2018. Ljudi koji ovo organizuju su sposobni, najbolji koje imamo u srpskom sportu i veliki potencoijal Srbije", poručio je Sunturlić.
U prvom polufinalu od 18 sati igraju Efes i Olimpijakos, a od 21 sat sastaju se Real Madrid i Barselona.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.