Skandal u Istanbulu! Navijačima prodavane lažne karte, ne mogu da uđu u halu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Istanbulu! Navijačima prodavane lažne karte, ne mogu da uđu u halu

Ozbiljni problemi uoči okršaja CSKA i Olimpijakosa

Već na startu finalnog turnira Evrolige izbio je skandal. Tako barem tvrde turski mediji.

Naime, pre početka utakmice između CSKA i Olimpijakosa ispred dovrane “Sinan Erden” pojavili su se tapkroši koji su videli priliku za laku zaradu. Oni su želeli da se “opare” prodajom karata ispred same dvorane, a oni koji su od njih kupili su se gadno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prevarili jer su karte bili falsifikovane.

Navijači ruskog i grčkog tima sa lažnim kartama bili su šokirani kada im redari nisu omogućili ulazak u halu, a nakon što je utvrđeno da se radi o falsifikovanim ulaznicama, policija je počela sa potragom za prevarantima oko same dvorane.

Inače, najniža cena karte za F4 Evrolige iznosila je 1.800 turskih lira, odnosno nešto manje od 500 evra.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.