Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 21:43

Širi se srpska kolonija u Bolonji: Raduljica blizu Virtusa

Ako klub iz Bolonje dobije pozivnicu za Evroligu

Velika je srpska sportska kolonija u Bolonji. Pogotovo to važi za košarkaše, jer su u Virtusu Aleksandar Đorđević, Miloš Teodosić, Stefan Marković i Stefan Nikolić. A, od sledeće sezone mogli da budu još brojniji.

Kako tvrde italijanski mediji, centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica je blizu dolaska u Virtus! Navodno, ukoliko se ispostavi tačnim ono što bruji košarkaška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evropa, da će klub iz Bolonje dobiti pozivnicu za Evroligu, Raduljica će se pridružiti Virtusu.

U tom slučaju bi ponovo sarađivao sa Teodosićem, Markovićem i Đorđevićem, sa ljudima koji su među najzaslužnijima što je srpska reprezentacija ponovo u samom svetskom košarkaškom vrhu.

Raduljica je i poslednju sezonu odigrao u Kini, u dresu Đangsu Dragonsa. Što se tiče Virtusa, do prekida sezone bio je vodeći tim na tabeli italijanskog prvenstva, ali je košarkaški savez Italije odlučio da sezonu poništi, tako da je klub iz Bolonje ostao bez titule. Ali, veliki su izgledi da neće i bez mesta u Evroligi naredne sezone.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.