Izvor: RTS, 06.Jun.2022, 10:12

Šampionski prsten i Evroliga na talonu – Zvezda i Partizan u majstorici igraju za titulu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u hali "Aleksandar Nikolić" igraju majstoricu finala plej-ofa u kojoj će biti odlučen pobednik ABA lige. Duel Zvezde i Partizana na programu je od 20.00, a njegov tok i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Domaćin će biti Crvena zvezda, a pobednik ovog duela osvojiće titulu u regionalnom klupskom takmičenju i igraće naredne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Evroligi.

Prva dva meča dobila je Crvena zvezda, a bolji u naredna dva duela bio je Partizan.
"Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu", rekao je uoči meča trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.
Kapacitet dvorane je smanjen nakon kazne ABA lige.
"Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih sedam dana sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji", istakao je trener Partizana Željko Obradović.
Hala "Aleksandar Nikolić" biće otvorena već od 17 časova, a kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne.
Utakmicu će suditi Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi titula i plasman u Evroligu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2022

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su titulu u regionalnom takmičenju osvojenu prošle sezone, pošto su u majstorici finalne serije savladali Partizan 80:77. Crveno-beli će naredne sezone, kao osvajači ABA lige, ponovo nastupati u Evroligi. Meč obeležio i jednosatni prekid tokom kojeg su ispražnjene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezda savladala Partizan i osvojila ABA ligu

Izvor: RTS, 06.Jun.2022

. Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana 80:77 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u petom, odlučujućem meču finalne serije plej-ofa ABA lige. Početkom treće deonice sudijska trojka prekinula meč zbog ubacivanja predmeta u teren, pa je utakmica završena pred praznim tribinama.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.