ŠAKOTA PRED DUEL SA TURCIMA: Uživanje protiv NAJBOLJE ekipe u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOTA PRED DUEL SA TURCIMA: Uživanje protiv NAJBOLJE ekipe u Evroligi

Meč je na programu je u petak od 19 časova.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota istakao je da njegov tim u 22. kolu Evrolige očekuje težak meč protiv lidera takmičenja Efesa, ali da će susret biti prilika za uživanje.

- Očekuje nas meč protiv ekipe koja je najbolja u Evroligi, koja je najviše pokazala i koja u svom sastavu ima igrača koji trenutno pravi razliku i igra fantastičnu košarku. Ovakva utakmica je prilika da uživamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da gledaoci gledaju lepu i kvalitetnu košarku.

- Bez obzira na sve rečeno o ekipi Efesa, mi imamo i naše ambicije. Pripremićemo se za ovu utakmicu, borićemo se i uz cvrstu odbranu i podršku možemo do rezultata bez obzira na to da je Efes popunjen na svim pozicijama sa najmanje sa dva igrača - rekao je Šakota za klupski sajt.

Crveno-beli za ovaj susret neće imati na raspolaganju povređene Filipa Čovića i Marka Jagodića-Kuridžu, a kapiten Branko Lazić ističe da će utakmica biti teška, ali da niko nije nepobediv.

- Efes je pokazao i ove i prošle sezone da je izuzetno jak sastav, igraju odlično. Dolaze nakon prve pobede nad Realom u Madridu posle 15 godina, i to bez nekoliko važnih igrača u svom sastavu. I to govori koliko su dobri ove godine. Ali niko nije nepobediv. Pod uslovom da se pridržavamo plana, da igramo odbranu do krajnjih granica i naravno uz naše navijače i podršku, ništa nije nemoguce. Zna se od koga kreće sve, Šejn Larkin se nametnuo kao lider te ekipe i igra sjajno ove sezone, ali svi ostali pocev od Vase Micića, pa do centara. Svi zajedno čine tim koji je prvi kandidat za osvajanje titule ove sezone - rekao je Lazić.

Meč između košarkasa Crvene zvezde i Efesa igra su u petka od 19 sati u "Štark areni".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

✨💫

Објава коју дели Sara Vjestica (@vjestica_s) дана 23. Окт 2017. у 12:14 PDT

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 19. Авг 2018. у 1:55 PDT

Bu

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 24. Авг 2016. у 10:42 PDT

⚡️⛈

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 18. Авг 2016. у 11:14 PDT

🦇

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 29. Нов 2017. у 1:48 PST

Sve je lakse uz osmeh🙃

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 20. Сеп 2018. у 10:59 PDT

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 4. Окт 2018. у 12:52 PDT

Uvek spremna za dobar trening! 😅🙌🏽 #fitness #fitnessmodel #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitfam

Објава коју дели Sara Vjestica (@sarica_kraljica) дана 24. Нов 2018. у 12:57 PST
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.