SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Zvezdin Džordan PROLETEO pored Lovernja i SUROVO zakucao jednom rukom! Samo tri poteza su bolja u Evroligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 15:35

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Zvezdin Džordan PROLETEO pored Lovernja i SUROVO zakucao jednom rukom! Samo tri poteza su bolja u Evroligi (VIDEO)

Dovoljno za četvrto mesto na top listi za oktobar.

Džordan Lojd pruža sjajne partije u dresu crvene zevzde. Američki bek nije u ovom trenutku samo najbolji košarkaš crveno-velih, već I cele Evrolige sa indeksnim učinkom 21,2.

Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,95, dok je iks 3,60, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

Lojd je i prvi strelac elitnog takmičenja, u proseku je postizao 22,6 poena na pet utakmica srpskog tima.

Konačno, za sjajne partije u Evroligi Lojd je nagaređn pozicijom četiri na Top 10 listi najboljih zakucavanja oktobra u Evrloligi. Zvezdin “Er Džordan" je imao vrlo atraktivno kucanje jednom rukom u porazu od Žalgirisa rezultatom 75:69.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.