Radonjić: Šansu u Evroligi ćemo tražiti na domaćem terenu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Šansu u Evroligi ćemo tražiti na domaćem terenu

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da crveno–bele očekuje izuzetno teška grupa u Evroligi, ali da će šanse njegovog tima biti domaći teren i podrška publike.
(FOTO: D. Žarković)
Zvezda će u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u D grupi sa Panatinaikosom, Makabijem, Laboralom. Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija.
U najjačoj smo grupi, iz četvrtog šešira smo dobili najkvalitetnijeg protivnika, a očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da i rival iz kvalifikacija bude kavlitetan, ostale tri ekipe su izuzetno jake i imaju velike ambicije, ali ćemo se truditi da ostvarimo što više pobeda, posebno ćemo šansu tražiti na domaćem terenu pred našim navijačima – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Beogradskoj areni u okvuru Evroliga medija dana.
Radonjić je naglasio da ga ne plaši forma ekipe u pripremnom periodu, gde su crveno–beli zabeležili 12 pobeda u isto toliko mečeva:
U završnoj fazi priprema smo uradili sve što smo hteli, iako smo tek dva dana kompletni i nadam se da ćemo do početka sezone i utakmice sa Širokim biti spremni, imamo težak raspored, Jadranska liga je mnogo kvalitetnija nego prošle godine, ali nadam se da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije.
Trener Zvezde je istakao da je zadovoljan igračkim kadrom i istakao da ima poverenje u sadašnji sastav. O iznenadnom raskidu ugovora sa Borisom Savovićem, Radonjić nije hteo puno da priča:
Sa Savovićem je raskinut ugovor i on je pronašao novu sredinu. Sve ostalo je interna stvar kluba.
Reprezentativac Srbije Raško Katić rekao je da je zadovoljan atmosferom u timu i da izuzetno motivisan dolazi na treninge:
Želeo bih da budemo zdravi i da radimo dobro od početka, da idemo kora po korak iz meča u meč i videćemo gde će nas to dovesti.
Marko Simonović istakao je da očekuje da crveno–beli posle Nove godine počinju da podižu formu:
Nastavljamo da radimo , tu sam od prvog dana priprema, trudili smo se da odlično prihvatimo nove igrače. Ove godine smo bolje podneli pripreme, imamo odličan učinak, ali to ne mora ništa da znači, moramo da idemo postepeno da se dižemo kao tim iz utakmice u utakmicu.
Košarkaši Zvezde otvaraju sezonu 5. oktobra na gostovanju protiv Širokog na startu Jadranske lige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radonjić: Naša šansa u Evroligi je domaći teren

Izvor: Studio B, 27.Sep.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno bele očekuje izuzetno teška grupa u Evroligi, ali da će šanse njegovog tima biti domaći teren i podrška publike. ..Zvezda će u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u grupi D sa: Panatinaikosom, Makabijem, Laboralom. Lokomotivom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.