Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 17:44

Radonjić: Protiv Olimpije želimo čvrstinu u odbrani i preciznost u napadu

"Dan između dva meča iskoristićemo da se regenerišemo koliko je to moguće nakon svih ovih napora i pripremimo za duel u kome ćemo odigrati što je bolje moguće svesni da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi"

Samo dan posle utakmice s Monakom košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Milanu gde ih već u četvrtak očekuje druga utakmica duplog kola Evrolige sa domaćom Olimpijom u okviru 7. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrolige.

Ekipa Dejana Radonjića nije uspela da savlada osvajača Evrokupa posle velike borbe, a odmah posle meča crveno-beli krenuli su put Italije na duel sa zvanično trećeplasiranim timom Evrope koji i ove sezone ima velike ambicije.

Trener Zvezde Dejan Radonjić svetan je umora i velike potrošnje s kojim se suočavaju njegovi igrači, pogotovo jer će im u Milanu biti četvrti meč od prošlog petka.

"Sledi meč sa Armanijem koji je već pokazao da će biti važan faktor i ove sezone u Evroligi. Imaju razloga da se nadaju i očekuju i bolji rezultat nego prošle sezone. Nakon pet startnih pobeda, doživeli su prvi poraz u utorak u veče u Minhenu i zbog toga očekujem težak meč. Mi smo i pred ovu seriju utakmica koja se završava u Milanu imali manjak igrača, nemamo i dalje Ivanovića i Vajta. Dan između dva meča iskoristićemo da se regenerišemo koliko je to moguće nakon svih ovih napora i pripremimo za duel u kome ćemo odigrati što je bolje moguće svesni da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi. Jasno je da moramo da budemo dovoljno dobri u odbrani, a nadam se da ćemo biti konkretniji i precizniji u napadu", rekao je trener crveno-belih.

Četvrtak, 20.30: (1,20) Olimpija (19,0) Crvena zvezda (5,00)

Ognjen Dobrić naglašava da vremena za predah nema, dok obaveze zovu...

"Očekujemo izuzetno tešku utakmicu u Milanu. Nemamo previše vremena između meča u Monaku i ovog protiv Armanija, samo je jedan dan i jedan trening. Znamo protiv koga igramo, izvanredna ekipa koja je nadograđena, pojačana između dve sezone i ima najviše ambicije i ove sezone, što je i pokazala u prvim utakmicama. Ovaj poraz koji su doživeli u Minhenu sigurno će ih 'skupiti' kao ekipu pred meč sa nama. Mi sa druge strane, moramo da se osvežimo, odigramo dobro u odbrani, ali i u napadu gde moramo da odigramo bolje", poručio je Dobrić

Susret između Olimpije i Crvene zvezde igra se u dvorani Mediolanum Forum sa početkom u 20.30.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.