Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 18:42

Poslednje upozorenje Evrolige navijačima Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 3.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta (upaljača i kovanica) na teren tokom utakmice petog kola Evrolige protiv Albe u Beogradu.
Sankcija je izrečena u skladu sa članom 29.2.h Disciplinskog kodeksa Evrolige, navodi se u obrazloženju.
Duel između >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde i Albe odigran je prošlog petka, a slavio je tim iz Berlina 78:63.
U slučaju ponavljanja incidenta Zvezdi preti kazna od 30.000 evra, suspenzija dela tribina, cele hale, gubitak utakmice ili plej-of serije i oduzimanje bodova.
Zvezda naredni meč u Beogradu igra narednog četvrtka protiv Panatinaikosa u hali Aleksandar Nikolić.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda podseća navijače: Ovo su moguće kazne za ponovljene prekršaje

Izvor: B92, 27.Okt.2021

KK Crvena zvezda, kao što je poznato, kažnjen je sa 3.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren tokom meča sa Albom...Tu kaznu je izrekao disciplinski sudija Evrolige Patrik Granžan i odnosi se na prekršaj prema disciplinskom pravilniku tog takmičenja, a to je bacanje tvrdih predmeta u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.