Poslednje upozorenje Evrolige: Zvezda ponovo kažnjena novčano, prete i prazne tribine! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje upozorenje Evrolige: Zvezda ponovo kažnjena novčano, prete i prazne tribine! (VIDEO)

Zbog dešavanja na meču sa Panatinaikosom, "crveno-beli" će morati da plate čak 10.000 evra, ali Zvezdi prete još rigoroznije kazne.

Kako je navedeno u obrazloženju, KK Crvena zvezda mts kažnjen je po dva osnova konkretno, takođe i poslednjim upozorenjem za treći prekršaj.

Novčanom kaznom od 3.000 eura, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su "crveno-beli" slavili protiv Panatinaikosa sa 72:66.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Takođe, kaznom od čak 7.000 eura, KK Crvena zvezda kažnjen je zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.

Klub je takođe dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog "konstantnog ponavljanja prekršaja", a to je ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.

"KK Crvena zvezda mts zato još jednom, poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu EFES-a u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja!

Nova kazna EL i poslednje upozorenje! https://t.co/3QaLiOXiQi #kkcz pic.twitter.com/FExGfFLfLi

Takođe, upozoravamo javnost i naše pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda. U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig i plasira se u narednu plej of fazu novog formata Evrolige, ovakva, bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. KK Crvena zvezda mts podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20 hiljada eura!

Zato, Zvezdaši, napravite još jednom nezaboravnu atmosferu u dvorani, ali bez ikakvih incidenata koji po klub mogu da imaju nesagledive posledice", dodaje se u saopštenju.



Podsetimo, u petak 3. februara Crvena zvezda dočekuje turski Efes (20.45).

Kuzmić najbolji igrač Evrolige u januaru (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.