Izvor: RTS, 20.Apr.2021, 20:59

Počeo plej-of Evrolige, Efes ubedljiv protiv Reala

Košarkaši Anadolu Efesa ubedljivo su savladali Real u Istanbulu 90:63, u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige. Olimpija posle drame savladala Bajern, dok su u sredu na programu dueli Barselona - Zenit i CSKA - Fenerbahče.
Efes je protiv Reala pokazao da je ozbiljan kandidat za samu završnicu Evrolige, a ekipa Ergina Ataman >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubedljivo je trijumfovala 90:63.

Madriđani su bolje počeli meč, držali prednost u prvih 15 minuta, da bi Efes na poluvreme otišao sa vođstvom od 44:40.
Ipak, u nastavku na terenu je postojao samo jedan tim - Efes. "Pivari" su pojačali odbranu i zadržali Real na samo 23 postignuta poena u drugom poluvremenu.
Efes je imao više raspoloženih igrača, čak petorica su imala dvocifren košgeterski učinak, a najefikasniji su bili Rodri Buboa sa 19 i Sertač Šanli sa 16. Vasilije Micić imao je skromno šutersko veče, a meč je završio sa sedam poena i pet asistencija.
U ekipi Reala istakao se Trej Tompkins sa 13 poena, Valter Tavareš dodao je 10.
Efes je poveo sa 1:0 u seriji koja se igra do tri pobede, a naredni meč na programu je u petak, ponovo u Istanbulu.
U prvom meču današnjeg programa, Olimpija je posle drame savladala Bajern, dok su u sredu na programu mečevi CSKA - Fenerbahče i Barselona - Zenit.
Fajnal-for Evrolige igra se u maju u Kelnu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anadolu Efes ubjedljiv protiv Real Madrida

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2021

Košarkaši turskog Anadolu Efesa bili su više nego ubjedljivi protiv Reala iz Madrida, dobivši ga večeras sa 90:63 u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

POČELA JE TOP 8 FAZA: Efes izdominirao protiv Reala, Bajern šokiran u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2021

Od danas, uživaćemo u najboljoj evropskoj košarci. Drugu fazu Evrolige otvorio je duel između Anadolu Efesa i Real Madrida. Slavila je ekipa iz Turske, dosta lakše nego što se očekivalo, rezultatom 90:63. Ipak, meč je obeležila povreda Vasilija Micića pred sam kraj meča.  Predvodnik ekipe...

Nastavak na HotSport.rs...

Fener ranjen, ali i opasan

Izvor: Danas, 21.Apr.2021, 09:48

Derbi drugog dana plej-of serije igra se u Moskvi gde CSKA dočekuje Fenerbahče, Barselona je veliki favorit protiv Zenita, ali prednost ruske ekipe može da bude potpuna rasterećenost.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.