Pešić vodi najskuplji tim Barse, budžet 41,5 miliona

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić vodi najskuplji tim Barse, budžet 41,5 miliona

Španski velikan Barselona u novoj sezoni imaće rekordan klupski budžet od čak 41,5 miliona evra, tvrdi list Mundo deportivo.
Pojačani Nikolom Mirotićem, Malkomom Dilejnijem, Brendonom Dejvisom, Korijem Higinsom i Aleksom Abrinesom, srpski trener Svetislav Pešić ima najskuplji tim u istoriji Katalonaca.

Barselonina ekipa je za pet miliona skuplja nego prošle sezone, kada je eliminisana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u četvrtfinalu Evrolige od kasnijeg vicešampiona Anadolu Efesa.
Iz kluba su svesni da će u ovoj sezoni biti velikih finansijskih gubitaka, čak i preko 30 miliona evra, ali je glavni cilj osvajanje titule prvaka Evrope.
Upravo je Pešić doneo Barseloni prvi od dva trofeja Evrolige – 2003. godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budžet Evroligaša - 41,5 miliona evra! Evo zašto su favoriti za osvajanje Evrope!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019

Ekipa koja se najviše pojačala ove sezone u Evroligi jeste Barselona...Svetislav Pešić ima slatke muke, ali i veliku obavezu...Legendarni trener iz Pirota je dobio ove sezone najveći budžet u istoriji Barselone, i to od čak 41,5 miliona evra, kako je preneo Mundo deportivo...Nikola Mirotić, Malkom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.