PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Sevilja dobija nezgodnu Seltu, Zvezda nastavlja seriju u Evroligi

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Sevilja dobija nezgodnu Seltu, Zvezda nastavlja seriju u Evroligi

Pogledajte nekoliko predloga za 4. februar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, sve parove, osim onog za izbegavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

Sevilja je sjajan domaćin, ali Selta je jesenas slavila u Andaluziji, a u četvrtfinalu je izbacila Atletiko pobedom u Madridu. Osim toga, njen najbolji igrač Nolito vraća se posle povrede, zbog čega ovde nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. Ipak, predlažemo vam keca koji bi mogao da ima kvotu 1,75.

PSV se i dalje takmiči na tri fronta, a pehar u holandskom Kupu nije prigrlio od 2012. Solidni Utreht malo je popustio u poslednje vreme, a u Ajndhovenu nije zabeležio pobedu 35 godina, što ukazuje na keca. Kvotu možete da poboljšate ukoliko iz naše Super 4+1 ponude odaberete ovaj par.

Igra li Braga sa još nekim osim sa Rio Aveom? Krajem januara pregazila je ovog protivnika u Primeiri sa 5:1, da bi nekoliko dana kasnije kao gost s njim odigrala bez golova u Liga kupu i na njegov račun ušla u polufinale. Ma koliko gosti želeli osvetu, kec je najrealniji. I ovo je par iz Super 4+1 grupe.

Ovo je prvi okršaj Bamberga i Barselone u poslednje tri godine. Domaći su najbolji “trojkaši” u ovogodišnjoj Evroligi (44,8 posto uspešnosti), ali Katalonci sjajno kontrolišu igru i pripada im uloga favorita. Ukoliko na tiketu već imate šest parova i odlučite se da stavite i ovaj, kvota na dvojku biće 1,55.

Uprkos žilavom otporu, Sent Etjen je u nedelju izgubio od Pari Sen Žermena. Ni sada mu neće biti lako (mada Ren ne blista), tim pre što je sa minulih sedam gostovanja odneo samo jedan bod, međutim čini nam se da na ovoj utakmici francuskog šampionata vredi probati sa kecom. Par je u Super 4+1 grupi.

Darušafaka u Grupi E Evrolige ima svih pet poraza, zbog čega bismo razmislili o dvojci čak i da sa druge strane nije Crvena zvezda koja je impresionirala u prethodna tri kola pobedama nad daleko zvučnijim rivalima. Čak i ako niste navijači Crveno-belih verujemo da vam kvota na dvojku deluje kao vredna rizika.

Unikaha je vezala dva poraza (od Zvezde i Efesa), dok je Lokomotiva svoj solidan učinak na gostovanjima pokvarila prošle nedelje u Pioniru, pa je i jednima i drugima ova utakmica izuzetno važna. Domaći imaju sjajno odbranu, međutim nama ovde “miriše” na trijumf ekipe iz Krasnodara.

Domaći teren daje malu prednost fudbalerima Al Džazire, međutim činjenica da su u poslednja četiri kola osvojili samo dva boda poziva na oprez. Pritom, Al Fudžaira ne samo da bolje stoji na tabeli šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata, nego je i izuzetno neugodan gost, a ima nešto bolji međusobni skor.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Belenenses ne može protiv Benfike, dupla radost za navijače Fenera

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2016, 12:40

Pogledajte nekoliko predloga za 5. februar....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.