POTRES - KRAJ EVROLIGE: Šta to znači za Zvezdu i Partizan? Bartomeu najavio VELIKI potres!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 12:19

POTRES - KRAJ EVROLIGE: Šta to znači za Zvezdu i Partizan? Bartomeu najavio VELIKI potres!

Napeto.

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu predložio je na današnjoj Skupštini takmičenja da se sezona ne nastavi, saznaje grčka "SDNA", baš kao i Evrokup.

On je naglasio da su igrači u ovim momentima veoma podložni povredama i da i druge okolnosti utičnu na plan o nastavku sezone u tom takmičenju.

Tako je prvi čovek Evrolige stao uz košarkaše, koji su se prethodne nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjasnili i istakli u većini, da ne žele nastavak takmičenja.

🔴 ULTIM'ORA. Jordi Bertomeu, CEO di EuroLeague, suggerisce la sospensione definitiva della stagione 2019/20 https://t.co/dPCXOeOQsA (via SDNA)

— Pianeta_Basket (@PianetaBasketIT) May 25, 2020

Konačna odluka nije donsena, sastanak je i dalje u toku, ali stav Bertomeua bi mogao da iskristališe neke stvari. Ostaje da se vidi i kako će sve to uticati na srpske klubove iz Beograda, Crvenu zvezdu i Partizan. Zasada je još uvek neizvesno kako će izgledati format takmičenja za sledeću godinu, a odluka o tome ko će učestvovati u sezoni 2020/21 će možda biti saopštena i u toku dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.