Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTE KRITIKE: Da li je Teodosić zaslužio ovakav odnos? (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši CSKA poraženi su od ekipe Olimpijakosa u polufinalu Evrolige. Miloš Teodosić je imao šansu da reši meč, ali je u situaciji kada je njegov tim gubio sa dva poena razlike na sedam sekundi pre kraja promašio šut za tri poena.
Taj jedan šut je bio dovoljan da ljubitelji košarke širom Evrope počnu nimalo korektne kritike pleja reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije, ali je interesantno da za čoveka koji je rešio popriličan broj mečeva šutevima u poslednjim trenucima mnogi lepe epitet – luzera?!
Teodosić ima sve nedostatke Saleta, Zdovca, Sretenovića i Papalukasa! Vrlinu -samo poneku, u lošoj „ambalaži“ @stevanic_ivica
— Frank Laramy (@nodogma197) May 19, 2017

Teodosić luzerčina
— капетан Мушовић (@monte_nigga) May 19, 2017

Pitanje je da li je Miloš Teodosić, nakon zaista fantastičnih igara tokom sezone, kada je „kupio“ ne samo navijače, već i skaute NBA timova, a pred koju, uzgred, skoro da nije imao odmor – sećate se Olimpijskih igara i srebrne medalje? – zaista zaslužio takve kritike, i takav način ophođenja? 
I pitanje nije retoričko, jer je odgovor poprilično jednostavan – apsolutno ne! Košarkaša ne definiše jedan šut, jer da definiše, većeg luzera teško biste mogli naći od Majkla Džordana, pošto je čovek 26 puta promašio šut za pobedu.
Nema sumnje da će se Teo veoma lako „izdići“ i ponovo povesti reprezentaciju ka medalji. No, ostaje problem odnosa prema onima koji nas možda nisu zadužili sa strane klupske, reprezentativne ili bilo kakve slične strane, ali jesu kao ljubitelje košarke, jer nije prvi put da oni koji donose najviše zauzvrat dobijaju ubedljivo najmanje.
 
Teodosic had the shot and the time to win it.
But his three pointer hit the rim #f4glory pic.twitter.com/lEqbMcfYaj
— Sportando (@Sportando) May 19, 2017

The post PLJUŠTE KRITIKE: Da li je Teodosić zaslužio ovakav odnos? (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.