Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 15:39

Otkazane još tri utakmice Evrolige

Zbog pandemije koronavirusa i nemogućnosti da se stvori minimum uslova za odigravanje, Evroliga je otkazala još tri utakmice.
Reč je o mečevima petog kola, za koje će se kao i za prethodno otkazanih šest, tražiti novi termini.

Neće se igrati u Sankt Peterburgu, gde je Zenit trebalo da ugosti Armani Milano, u Berlinu gde je Alba trebalo da bude domaćin Baskoniji, kao ni u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Istanbulu, gde na megdan Efesu neće putovati francuski Asvel.
Podsetimo, Evroliga je nedavno odustala od svoje prvobitne odluke da ovakve situacije rešava sistemom "0:20". Međutim, time se otvaraju novi problemi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova odlaganja u Evroligi, supendovana tri meča!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020

Šta će biti sa takmičenjem, pitaju se mnogi....Tri utakmice petog kola košarkaške Evrolige odložene su zbog korona virusa, saopšteno je iz elitnog takmičenja...Kako se navodi, utakmice Zenit – Armani i Efes – Asvel odložene su jer ruski i francuski klub nemaju osam zdravih igrača, dok je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.