Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 23:03

Olimpija propustila meč loptu, Lučić ostavio Bajern u igri

Košarkaši Bajerna savladali su milansku Olimpiju 85:79 i smanjili prednost protivnika u četvrtfinalnoj seriji Evrolige na 2:1.
Izuzetno zanimljivu utakmicu odigrali su Bajern i Olimpija u Minhenu, a na kraju je slavio domaći tim, koji je tako smanjio prednost rivala na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji.

Ekipa Andree Trinkijerija odlično je otvorila meč i prvu četvrtinu rešila u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoju korist 23:9, a najzaslužniji za pobedu bio je Vladimir Lučić, koji je meč završio sa 27 poena.
Ipak, gosti uzvraćaju i u finišu druge četvrtiner čak dolaze i do prednosti. Bajern je odbio taj napad i to se pokazalo kao odlučujuće na ovoj utakmici.
Ponovo je Bajern stigao do ubedljive dvocifrene prednosti, a u poslednjih pet minuta Bavarci su ušli sa deset poena prednosti.
Tim Etorea Mesine pokušao je u finišu da ukrade pobedu, ali su domaći bili sigurni sa linije za slobodna bacanja i došli do prvog trijumfa u seriji.
Lučić je sa 27 poena bio najefikasniji na meču, a ostvario je ukupni indeksni rejting od 35. Pratili su ga Boldvin i Zipser sa po 11 poena.
U poraženoj ekipi istakao se Malkolm Dilejni sa 18 poena, Vladimir Micov postigao je dva poena za Olimpiju.
Naredni meč dva rivala na programu je u petak, ponovo u Minhenu.
CSKA je jedina ekipa koja je ostvarila plasman na fajnal-forBarselona je povela protiv Zenita, dok je Real smanjio protiv Efesa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lučić blistao, Bajern produžio nadu u seriji sa Olimpijom

Izvor: B92, 28.Apr.2021

Košarkaši Bajerna pobedili su kao domačini ekipu Olimpije iz Milana sa 85:79...Tako su izabranici trenera Andree Trinkijerija smanjili skor na 1-2 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige...Bio je to meč sa dosta opscilacija na obe strane, ali je na kraju pobeda zasluženo pripala nemačkoj ekipi...Srpski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.