Obradović promenio stil: Izvinjavam se, mogu li da zamolim da malo igrate odbranu?

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović promenio stil: Izvinjavam se, mogu li da zamolim da malo igrate odbranu?

U duelu sa Barselonom trener Fenerbahčea Željko Obradović promenio je stil, pa je umesto besa pokušao da bude fin sa svojim igračima…
Košarkaši Barselone savladali su Fenerbahče sa 89:63 u meču devetog kola Evrolige nanevši im sedmi poraz u elitnom takmičenju.

"Izvinjavam se što moram da pričam ovako. Mogu li da vas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zamolim da malo igrate odbranu? Mogu li da vas zamolim da malo igrate odbranu...", molio je svoje igrače Obradović na tajm-autu.
Najtrofejniji evropski trener istakao je da je glavni problem njegovog tima nedostatak motivacije. Fener ima učinak od dve pobede i sedam poraza a u petak gostuje Asvelu.  
Prošle nedelje svet je obišao Obradovićev besni tajm aut. Srpski trener je pre pet dana u Moskvi grmeo, radio sve što zna da bi probudio igrače Fenerbahčea i trgnuo ekipu...
Nije uspeo, kako za sada stvari stoje cela sezona sluti na debakl...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.