ODE KALINIĆ IZ FENERA: Nakon dolaska Obradovića u Zvezdu, stiže i Nikola? Jak ADUT u pregovorima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 12:36

ODE KALINIĆ IZ FENERA: Nakon dolaska Obradovića u Zvezdu, stiže i Nikola? Jak ADUT u pregovorima

Velike promene igračkog kadra ekipa u Evroligi.

Velike promene pretrpeće turski Fenerbahče koji već izvesno vreme finansijski ne stoji najbolje zbog čega postoji tenzija u svlačionici, a nekolicina igrača iz prethodne sezone nalaze se na izlaznim vratima kluba.

Turski mediji pišu da su sigurni odlasci Nikole Kalinića, Žofrija Lovernja i Derika Vilijamsa, sa kojima klub ne namerava da produži saradnju, pa će sva trojica, nakon isteka ugovora ovog leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti slobodni u izboru nove sredine, prenose strani mediji.

Za navijače Zvezde sigurno je najinteresantniji dalji Kalinićev put, s obzirom na to da se već pojavila informacija da crveno-beli žele da ga vrate, no vreme će pokazati koliko je to realna ambicija srpskog evroligaša.

Naravno da će sve izvesniji dolazak Saše Obradovića biti jak pregovarački adut u rukama kluba sa Malog Kalemegdana, a Kalinić je svakako jedan od igrača koji bi se savršeno uklopio u koncepciju igre novog trenera.

Subotičanin je odigrao samo jednu sezonu u Zvezdi pre odlaska u Tursku gde je bio od 2015. godine.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.