Nova odluka Evrolige - Zvezda igra protiv Asvela, određen novi datum!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 11:18

Nova odluka Evrolige - Zvezda igra protiv Asvela, određen novi datum!

Meč sa Asvelom je prvobitno otkazan zbog koronavirusa.

Evroliga je danas objavila nove datuma mečeva koji su bili suspendovani zbog problema sa koronavirusom. Iako se na početku verovalo da će mečevi biti odlučeni službenim rezultatom, retroaktivnom odlukom je to promenjeno, pa će Crvena zvezda ipak igrati sa Asvelom u Francuskoj.

Utakmica četvrte runde između Asvela i Crvene zvezde zakazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je za 11. novembar od 20.45.

"Crveno-beli" je trebalo da odigraju meč u Francuskoj 15. oktobra, ali je zbog više slučajeva koronavirusa u Asvelu gostovanje otkazano.

U četvrtoj rundi duem između Valensije i Zenita biće odigran 8. decembra od 21 sat.

Objavljeni su novi datumi i za utakmice trećeg i petog kola.

Asvel  - Panatinaikos u trećem kolu biće odigrano 1. decembra, dok će se u petom sastati Efes - Asvel 8. decembra, odnosno Zenit - Milan 11. novembra.

EuroLeague announces re-scheduled games.

ROUND 3

ASVEL - Panathinaikos: December 1, at 18:00

ROUND 4

ASVEL - Crvena Zvezda: November 11, at 20.45

Valencia - Zenit: December 8, at 21:00

ROUND 5

EFES - ASVEL: December 8, 2020 at 20:30

Zenit - Milan, November 11 , at 20:00

— Emiliano Carchia (@Carchia) October 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda protiv Asvela u Francuskoj 11. novembra

Izvor: RTS, 28.Okt.2020

Košarkaši Crvene zvezde odigraće odloženi meč protiv Asvela u Francuskoj 11. novembra, objavila je Evroliga. . Najjače evropsko takmičenje je na svom sajtu objavilo nove termine za pet neodigranih utakmica do sada...Među njima je duel crveno-belih iz Beogrda i crno-belih...

Nastavak na RTS...

Novembarski pakao za Zvezdu, mesec koji rešava sezonu?

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020

Šest evroligaških okršaja od kojih tek dva u Beogradu, biće strahovito naporno....Današnja odluka Evrolige da se meč trećeg kola između Asvela i Crvene zvezde odigra 11. novembra dodatno će otežati posao ekipi Saše Obradovića...Posle oktobra, sledi pakleni ritam Zvezde u narednom mesecu pošto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.