Niko kao naš Bogdan: Reprezentativac Srbije najbolji u istoriji Fenerbahčea i Evrolige! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao naš Bogdan: Reprezentativac Srbije najbolji u istoriji Fenerbahčea i Evrolige! (FOTO, VIDEO)

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović postao je najbolji strelac, skakač i dodavač u istoriji Fenerbahčea u plej-of mečevima, a time i rekorder Evrolige.

Prvu poziciju na "večnoj" listi izborio je uz učinak od 122 poena, 37 skokova i 24 asistencije.



Bogdan je maestralno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << odigrao prva dva meča četvrtine finala Evrolige protiv Panatinaikosa u Atini, čime je tim koji s klupe predvodi Željko Obradović doveo na korak od trećeg uzastopnog učešća na fajnal-foru čiji je domaćin upravo Istanbul.

Podsetimo, u prvom susretu, u kom je turski tim slavio sa 71:58, Bogdanović je ubacio 23 poena, uz pet skokova, četiri asistencije i tri bloka čime je "zaslužio" zvanje najkorisnijeg igrača uvonde plej-of runde, a u četvrtak uveče, u novoj pobedi (80:75), bio još bolji i postigao 25 poena, uz osam uhvaćenih lopti i šest dodavanja.

Game 1: 23 points, 5/6 threes, 5 rebounds, 4 assists, 35 PIR Game 2: 25 points, 5/8 threes, 8 rebounds, 6 assists, 35 PIR

Bogdan Bogdanovic pic.twitter.com/HCfQwD36wM

— Harris Stavrou (@harris_stavrou) April 20, 2017

Ni to nije sve što se bivšeg igrača Partizana tiče!

Sjajni bek postao je prvi igrač koji je u dva uzastopna meča imao indeks uspešnosti preko 30, pošto je u oba susreta u "OAKA areni" on iznosio +35.

#EuroLeague Bogan @LeaderOfHorde Bogdanovic made history this week in Athens (VIDEO) https://t.co/aVlXpBxHDe

Serija se sada seli u istanbulsku "Ulker sports arenu", kada će, već u utorak, Fenerbahče imati prvu 'meč loptu' za završni turnir.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.