Nedović zbog povrede van terena nekoliko dana

Izvor: RTS, 19.Feb.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović zbog povrede van terena nekoliko dana

Košarkaš Olimpije Milano Nemanja Nedović zbog povrede mišića propustiće sutrašnji duel sa Himkijem u Evroligi. Kako je saopštio klub, srpski košarkaš povredio je mišić desne noge, ali neće duže odusustvovati sa terena.
Italijanski klub oglasio se na društvenim mrežama sa informacijom o povredama nedovića i Kristijana Burnsa indirektno najavljujući da oni neko vreme neće biti u stalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sastavu.

"Košarkaški klub Olimpija Milano izveštava da je igrač Nemanja Nedović pretrpeo naprezanje mišića aduktora desne noge, što će biti ponovo procenjeno početkom sledeće nedelje. Kristijan Burns prijavio je upalu na levom kolenu koja će takođe biti ponovo ocenjena početkom sledeće nedelje".
Na društvenim mrežama se oglasio i Nedović ističući da nije teže povređen.
"Nekoliko dana i biću spreman", napisao je Nedović na Tviteru.
Nedović je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 8.6 poena uz 1.9 asistencija i 1.3 skokova po meču.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.