Nedović pokvario sjajno veče Lučića, Panatinaikos naneo drugi uzastopni poraz Bajernu

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 23:06

Nedović pokvario sjajno veče Lučića, Panatinaikos naneo drugi uzastopni poraz Bajernu

U sudaru dvojice srpskih košarkaša kraj utakmice je zadovoljniji dočekao plejmejker domaćih.

Košarkaši Bajerna ni drugi uzastopni meč nisu uspeli da slave u Evroligi pošto su u 11. kolu poraženi od Panatinaikosa u OAKA areni rezultatom 83:76 (26:22. 16:19, 20:19, 23:22).

Bio to izuzetno dobar meča za dvojicu srpskih košarkaša Vladimira Lučića i Nemanju Nedovića i upravo je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovom drugom, uprkos izvanrednoj partiji, ovaj prvi završio meč kao poražen.

Lučić je tokom cele utakmice bio pravi lider Bajerna i sa skorom od 20 poena, šest skokova i jednu asistenciju bio najbolji pojedinac na meču.

Bajern bi se verovatno i vratio na pobednički kolosek da na suprotnoj strani nije za rivala imao Nedovića, koji je ubacio 17 poena (od toga najveći deo u trenucima kada se meč lomio) i Sant-Rosa sa tri manje.

🏀 Turkish Airlines #EuroLeague'in 11. haftasında konuk ettiği @FCBBTogether'ı 83-76 mağlup eden @paobcgr, 3. galibiyetini aldı.

⭐ Nemanja Nedovic 17, Howard Sant-Ross 14, Ioannis Papapetrou 12

⭐ Vladimir Lucic 20, Wade Baldwin 12, Jalen Reynolds 12 pic.twitter.com/qrhXeQnPSJ

— Yarısaha Basket (@YarisahaBasket) November 27, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao zaustavio Bajern, Nedović i Lučić blistali

Izvor: RTS, 27.Nov.2020

Košarkaši Panatinaikosa savladali su na svom parketu ekipu Bajerna sa 83:76 u meču 11. kola Evrolige. . U duelu dve ekipe koje se nalaze u potpuno drugačijoj formi, Panatinaikos je savladao Bajern...Grčki tim prekinuo je seriju od četiri uzastopna poraza i to pobedom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.