Navijači Galatasaraja pravili haos u Berlinu: Napali košarkaše i navijače Albe stolicama i štanglama (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Galatasaraja pravili haos u Berlinu: Napali košarkaše i navijače Albe stolicama i štanglama (VIDEO)

Navijači Galatasaraja ponovo su pokazali svoje pravo lice. Turci su pre meča Galatasaraja i Albe iz Berlina napravili haos u O2 Areni pošto su se napali košarkaše i navijače domaćeg tima. Policija je potpuno zakazala s obzirom da su navijači Galate dotrčali do tribine gde su se nalazili fanovi berlinskog kluba, gađali ih stolicama i štanglama.

Sada je pitanje kako će Evroliga reagovati na ovaj novi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << incident. Navijači Galate su u novembru izboli na smrt Marka Ivkovića, koji je došao u Istanbul da gleda Crvenu zvezdu, a pravili su problem i na meču sa Makabijem.

Duel Galate i Albe pomeren je za 22 sata.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi incidenti huligana Galate: Divljali i u Berlinu

Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2015

Haos u Berlinu. Utakmica između košarkaša Albe i Galatasaraja nije počela u predviđenom terminu (21.00), pošto su huligani turskog tima napali košarkaše i navijače nemačke ekipe. Navijači ekipe iz Istanbula prešli su sa jednog na drugi kraj "O2 arene" i krenuli u obračun sa prostalicama...

Nastavak na Sportal.rs...

Istanbul goreo, ali stvarno!(VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015

Navijači Bešiktaša sjajnom bakljadom uoči meča sa Klub Brižom proslavili 112.rođendan voljenog kluba..Poznati su navijači Bešiktaša širom Starog kontineta po frenetičnoj podršci koju pružaju svom timu! Nezavnično, to je navijčka grupa koja proizvodi najveću buku u Evropi, a i večeras...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.