Najbolji igrači Evrolige: Partizan ima četvoricu, Zvezda samo Vildosu

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 20:02

Najbolji igrači Evrolige: Partizan ima četvoricu, Zvezda "samo" Vildosu

"Global Rating Statistic" objavio je listu 20 najboljih igrača Evrolige u sezoni 2022/23

Evroliga ove sezone deluje veoma zanimljivo i prilično je ispraćena širom Evrope, a ni posle 22 kola ništa nije kristalno jasno i sve je i dalje moguće.

Na prvom mestu je trenutno atinski Olimpijakos sa 15 pobeda i 7 poraza, a njihov najbolji igrač Aleksandar Saša Vezenkov trenutno je prvi MVP kandidat i rangira se kao najbolji igrač prema "Global Rating Statistic".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U dosadašnjem delu Evrolige je Vezenkov stekao rejting 23,32 i na drugom mestu se nalazi centar Partizana Matijas Lesor sa 19,94 poena, a treći je srpski reprezentativac Vasilije Micić iz Efesa sa 19,82.

Partizan ima ukupno četvoricu među 20 najboljih igrača Evrolige: Matijasa Lesora (19,94), Kevina Pantera (15,74), Dantea Egzuma (15,01) i Zeka Ledeja (14,61).

Crvena zvezda ima "samo" jednog i to je Luka Vildosa sa 15,39 poena koji je stavljen na 14. mesto najboljih igrača Evrolige ove sezone.

Spisak možete videti i sami:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ima četvoricu, Zvezda jednog igrača na listi od 20 najboljih košarkaša Evrolige u dosadašnjem toku sezone

Izvor: Danas, 02.Feb.2023

Partizan ima četvoricu, a Crvena zvezda jednog igrača na listi od 20 najboljih košarkaša u Evroligi posle 22 odigrana kola.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.