Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021, 14:36

Nagrađen za razbijanje Fenera: Micić MVP nedelje u Evroligi

Srpski plej najbolji u sedmici na izmaku

Briljantnom partijom u istanbilskom derbiju u okviru 26. kola Evrolige Vasilije Micić je potpisao pobedu Efesa nad Fenerbahčeom (106:74) i potpuno zasluženo poneo priznanje MVP nedelje.

Srpski reprezentativac je u duelu sa izabranicima Igora Kokoškova upisao 37 poena i tako postavio rekord karijere u Evroligi. Posebno impresivan učinak Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je ostvario van linije 6,75 pogodivši svih šest šuteva, a 31 minut na terenu ukrasio je i sa pet asistencija i tri ukradene lopte. Takođe, Micić je postavio klupski rekord postigavši 11 slobodnih bacanja, bez promašaja sa linije penala.

Režiser sedme pobede Efesa u prethodnih osam susreta tako je na veoma dominantan način stigao do nagrade Evrolige za najboljeg igrača u nedelji na izmaku. Srpskom plejmejkeru ovo je peti put da je proglašen za igrača nedelje što je ostvarilo još 24 košarkaša.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.