NIKODIJEVIĆ: Velika nam je čast što je F4 Evrolige u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 13:36

NIKODIJEVIĆ: Velika nam je čast što je F4 Evrolige u Beogradu

Predsednik Skupštine grada pozdravio učesnike i goste.

Beograd je grad košarke i nadamo se da ćete se osećati kao kod kuće - poručio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Fajnal-fora Evrolige u Beogradu.

- Verujem da će dvorana biti puna i da ćete poneti najlepše uspomene iz našeg grada -rekao je NikBONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

odijević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naglasio da je velika čast ukazana našem glavnom gradu, jer je opet organizator finalnog turnira Evrolige.

- Uvaženi gospodine Bartomeu, dragi prijatelji, dragi gosti. Velika mi je čast jer imam priliku da vas ugostim u Beogradu. Pre četiri godine, naš grad je prvi put bio organizator fajnal-fora i uradili smo tada veliki posao. Znali smo da ćemo ponovo da se kandidujemo iako smo želeli da to bude u boljim okolnostima. Žao nam je jer Berlin zbog epidemiološke situacije nije mogao da organizuje ovaj turnir - rekao je Nikodijević.

Predsednik Skupštine grada je dodao da se nada da će se svi osećati kao kod kuće.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa- Beograd je grad košarke i nadamo se da ćete se osećati kao kod kuće. Verujem da će dvorana biti puna i da ćete poneti najlepše uspomene iz našeg grada. Verujem da ćemo svi zajedno uživati u košarkaškom spektaklu i da ovo nije poslednji Fajnal-for koji organizujemo u Beogradu. Ovo je grad košarke i nadam se da će se Evroliga vratiti u srpsku prestonicu - zaključio je Nikodijević.

Finalni turnir je na programu od četvrtka do subote. U polufinalu će igrati Olimpijakos - Anadolu Efes i Barselona - Real Madrid.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.