NE, NIJE KRAJ: Skola u OVOM klubu NASTAVLJA karijeru! Odbio da igra u Evroligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 21:07

NE, NIJE KRAJ: Skola u OVOM klubu NASTAVLJA karijeru! Odbio da igra u Evroligi!

Godine nisu važne.

Legendarni argentinski košarkaš Luis Skola odlučio je da odloži penzionisanje i potpiše ugovor sa Varezeom, prenosi Korijere dela Sera. 40-godišnji Skola je proteklu sezonu proveo u Armaniju, a nedavno je nagovestio dve mogućnosti, što su mnogi protumačili kao najavu penzije.

- Odlučio sam da ne igram više u Evroligi, niti za Milano, niti za neki drugi tim - rekao je Skola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, Argentinac je zapravo produži karijeru, što znači da postoji šansa da zaigra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju koje su odložene za sledeću godinu.

Skola je karijeru započeo u rodnoj Argentini, a u Evropu je stigao kao 18-godišnjak, kada je zaigrao za Tau Keramiku, u kojoj se zadržao do 2007. Zatim je u NBA ligi igrao za Hjuston Rokitse, Finiks Sanse, Indijana Pejserse, Toronto Reptorse i Bruklin Netse, pre selidbe u Kinu na dve sezone i povratka u Evropu pre godinu dana.

Iskusni Argentinac je dve decenije jedan od glavnih igrača nacionalnog tima koji je predvodio do zlata na Olimpijskim igrama u Atini 2004. Skola sa reprezentacijom ima još i jednu olimpijsku bronzu i dva svetska srebra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.