Micić i ja smo važni – možemo da odbranimo Evroligu

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 17:32

"Micić i ja smo važni – možemo da odbranimo Evroligu"

Šejn Larkin, košarkaš Efesa, srećan je zbog činjenice da je Vasilije Micić ostao u klubu.

Srpski plejmejker je bio blizu prelaska u NBA ligu, međutim, odlučio je da ostane u Istanbulu.

"Veoma sam srećan što je Micić ostao. Tokom leta smo bili u kontaktu. Često smo razgovarali o budućnosti. Lepo je igrati sa njim. On je napredovao iz godine u godinu. Bolji je igrač i svake godine preuzima sve veću odgovornost. I ja sam ’porastao’. Obojica smo važni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za tim. Moramo da nastavimo da igramo dobro i da pomažemo saigračima. Nadam se da ćemo ponovo osvojiti takmičenje", rekao je Larkin.

Efes je prošle sezone osvojio Evroligu, koju će pokušati da odbrane.

"Najveći izazov biće da održimo motivaciju. Mnogi timovi skinu nogu sa gasa posle osvajanja titule, gube tu vatru. Najveći izazov je ostati na nivou i nastaviti dalje. Teško je ostati na vrhu. U modernoj istoriji Evrolige, samo su dva tima odbranila titulu. Mislim da to možemo postići samo ako radimo zajedno i čuvamo porodičnu atmosferu. Nema razloga da ponovo ne budemo šampioni", dodao je on.

Efes sledećeg četvrtka u prvom kolu gostuje Realu u Madridu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.