Mediji: Igrači ne žele da se nastavi Evroliga

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2020, 22:04

Mediji: Igrači ne žele da se nastavi Evroliga

Većina košarkaša iz klubova koji igraju u Evroligi ne žele da se sezona nastavi zbog rizika od koronavirusa i povreda, preneli su večeras grčki mediji.

Čelnici Evrolige održali su danas konferencijski sastanak sa košarkašima, od kojih je traženo da se izjasne da li žele da se nastavi takmičenje.

Kako je prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << grčka SDNA, većina igrača se protivi planu o nastavu sezone zbog rizika od koronavirusa i povreda.

U ponedeljak 25. maja biće održan sastanak čelnika Evrolige i 11 klubova koji imaju licencu i tada će biti odlučeno da li će sezona biti nastavljena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.