MOGU LI SE CRVENO-BELI VRATITI NA POBEDNIČKI KOLOSEK?: Večeras ih očekuje najteže gostovanje u Evroligi – evo gde možete pratiti!

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2023, 09:56

MOGU LI SE CRVENO-BELI VRATITI NA POBEDNIČKI KOLOSEK?: Večeras ih očekuje najteže gostovanje u Evroligi – evo gde možete pratiti!

Biće to sigurno dobar meč! Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i pet minuta gostuju ekipi Makabija u Tel Avivu u okviru 24. kola Evrolige. Za crveno-bele ovo je veoma važan meč, s obzirom da bi eventualnom pobedom izašli iz niza od četiri uzastopna poraza u Evroligi, ali bi i ponovo uhvatili priključak […]
The post MOGU LI SE CRVENO-BELI VRATITI NA POBEDNIČKI KOLOSEK?: Večeras ih očekuje najteže gostovanje u Evroligi – evo gde možete pratiti! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN TRAŽI ČETVRTU UZASTOPNU POBEDU U EVROLIGI: Crno-beli na teškom gostovanju nezgodnom Bajernu – evo gde možete pratiti meč!

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2023

U odličnoj su formi! Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 30 minuta gostuju ekipi Bajerna u Minhenu u okviru 24. runde Evrolige. U sjajnoj formi se nalaze izabranici Željka Obradovića koji za poraz ne znaju od gostovanja Valensiji, 19. januara. Od tada su vezali šest uzastopnih...

Nastavak na HotSport.rs...

Mogu li crveno-beli da prekinu niz poraza u Tel Avivu?

Izvor: B92, 09.Feb.2023

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak gostuju Makabiju u okviru 24. kola Evrolige. Meč je na programu od 20:05 časova...Spletom okolnosti, crveno-beli su vezali četiri poraza u Evroligi i ugrozili svoje šanse za plasman u plej-of, ali ništa još nije izgubljeno...Zvezda je trenutno na skoru 10-13...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.