Lučić posle fantastične partije: Znali smo da je ovo prilika za nas VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić posle fantastične partije: Znali smo da je ovo prilika za nas VIDEO

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je bio najefikasniji u pobedi Bajerna nad Olimpijom iz Milana na startu Evrolige.

Nemački tim je slavio rezultatom 78:64, a nekadašnji kapiten Partizana je ubacio 18 poena uz pet skokova i dve ukradene lopte za nešto više od pola sata provedenih na terenu.

"Ovo je start Evrolige, želimo da napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korak dalje u odnosu na prošlu sezonu. Znali smo da je ovo bila dobra prilika za nas i da je Milano bio oslabljen", rekao je Lučić.

Istakao je da je u ekipi Bajerna lopta dobro kružila u napadu.

"Promašivali smo šuteve, ali smo defanzivno bili solidni. Zaslužili smo ovu pobedu. Igramo sa CSKA u sledećem kolu, uvek je teško igrati u Moskvi, ali nemamo šta da izgubimo. Samo možemo da imamo veliku motivaciju da pokušamo da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi", naveo je Lučić.

On je bio i statistički najbolji igrač meča, sa 26 indeksnih poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.