Kazna za Zvezdu od Evrolige zbog semafora, evo i koliko!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za Zvezdu od Evrolige zbog semafora, evo i koliko!

Crvena zvezda mts je morala da se suoči sa kaznom Evrolige.

Kao što smo i istakli tokom prekida utakmice Crvene zvezde mts i Valensije, došlo je do kazne od strane Evrolige zbog neispravnih semafora.

Bilo je potrebno 57 minuta da se sve dovede u red, a srpski tim je zbog toga kažnjen sa 15 hiljada evra.

Nije to sve, Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda mts je dobila i kaznu zbog ubacivanja kovanica na teren kada je pogođen i jedan od trojice sudija.

Zbog ovoga će klub biti kažnjen sa 2,5 hiljade evra, što dovodi do ukupne sume od 17500 evra.

Zvezda je saopštila da će, pridržavajući se ugovora, refundirati kaznu od 15.000 evra za neispravnost semafora od Sportskog centra Tašmajdan, koji upravlja halom "Aleksandar Nikolić", a koji će taj iznos naplatiti od isporučioca semafora, "imajući u vidu da klub, Tašmajdan ni hala ne snose odgovornost za neispravnost u radu semafora, koji je u garantnom roku.Otkako se takmiči u Evroligi, Zveza je na ime kazni po više osnova isplatila više od 150.000 evra zbog bacanja predmeta u teren, zakrčenih prolaza i ostalih prekršaja koji podležu kaznama disciplinskog pravilnika Evrolige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evroliga novčano kaznila Crvenu zvezdu

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2019

Disciplinski sudija Evrolige kaznio je KK Crvena zvezda zbirnom kaznom od 17.500 evra, preneo je zvanični sajt kluba. Čelni ljudi elitnog košaraškog takmičenja odlučili su se na ovakav potez zbog propusta u organizaciji utakmice 11. kola Evrolige sa Valensijom.   Disciplinski sudija Evrolige...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.