Kakvog su saigrača dobili Pefi i Đenka! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvog su saigrača dobili Pefi i Đenka! (foto)

Sa njim i Švedom, Himki može mnogo.

Duško Ivanović je minule sezone stigao do finala VTB lige sa moskovskim Himkijem, ali je nakon što je ovu ekipu vratio u Evroligu, završio svoju epizodu u ruskoj prestonici.

Na njegovo mesto seo je Jorgos Barcokas, koji je sa uspehom već radio u ruskoj košarci, kada je pre par godina vodio Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara do F4 Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Barcokas će imati i poptuno drugačiji tim od onog koji je na raspolaganju imao Ivanović, a nema sumnje da će Himki sada biti daleko opasniji.

Ostao je Aleksej Šved, a stigli su Stefan Marković (Zenit), Čarls Dženkins (Crvena Zvezda), Tajler Hanikat (Efes), Entoni Žil (Ješilgiresun), Andrej Zubkov (Lokomotiva), Džejms Anderson (Darušafaka), kao i Malkom Tomas (Đilin), a sada je u klub stiglo i najveće pojačanje.

Naime, novi košarkaš Himkija je bivši košarkaš Sakramento Kingsa, Hjuston Roketsa, Portland Trejl Blejzersa, Filadelfija Siksersa, Bruklin Netsa i LA Lejkersa, svojevremeno peti pik na NBA draftu, krilni centar Tomas Robinson.

Now it's official: @Trobinson0 will play for @Khimkibasket in season 2017/18! Are you ready, @EuroLeague and @VTBUL? Welcome to family, man! pic.twitter.com/SJRNWtMo80

— BC Khimki (@Khimkibasket) 23. септембар 2017.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.