Janakopulos ima novu poruku za Evroligu, da li je sada jasno gde će igrati Panatinaikos?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 10:49

Janakopulos ima novu poruku za Evroligu, da li je sada jasno gde će igrati Panatinaikos?

Panatinaikos je jedini klub koji je pod znakom pitanja za sledeću sezonu Evrolige. Čekamo zvanično obraćanje Dimitrisa Janakopulosa.

Često je bilo sukoba na relaciji Evroliga - Panatinaikos, tačnije, Evroliga - Dimitris Janakopulos.

Vlasnik "zelenih" je doveo u pitanje učešće u Evroligi naredne sezone imajući u vidu ponudu koju ima od strane FIBA Lige šampiona.

"Četvrti put u poslednjih pet dana si rekao isto (da Panatinaikosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće biti bolje van Evrolige, prim. novin). Posle sevga, da li si zabrinut da budućnost Evrolige neće biti tako dobra bez najuspešnijeg kluba koji donosi najviše novca tvom takmičenju?", napisao je Dimitris Janakopulos na Instagramu.

Janakopulos će 9. juna govoriti o statusu svog kluba i planovima za budućnost, ali iz ove poruke mnogi naziru da je kraj saradnje Panatinaikosa i Evrolige.

O tome ko bi upao na upražnjeno mesto je rano pričati, makar dok se Panatinaikos ne odluči.

Ono što je sigurno jeste da je pretnji o napuštanju Evrolige od strane Janakopulosa bilo toliko često da više ne znamo ni brojku, pa ne bi nas čudilo da i ovoga puta bude samo prazna priča.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.