Gotovo, Srbin predvodi najjači tim u Evropi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Srbin predvodi najjači tim u Evropi! (foto)

Više nema dileme.

Kako je ozvaničeno na sajtu košarkaškog kluba Barselona, Svetislav Pešić ostaje još dve godine u klubu!

Srpski stručnjak je katalonski sastav preuzeo pre godinu i po dana, osvojio je dva Kupa kralja, u sezoni za nama je igrao finale španske ACB lige, kao i plej-of Evrolige.

Podigao je uspavanog giganta na noge, a ovog leta mu je isticao ugovor, koji je minulog potpisao sa klubom.

Spekulisalo se da bi mogao da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nasledi Pedro Martinez, ali je iskusni Španac na kraju preuzeo Manresu.

Pešić tako ostaje u Barseloni, potpisao je novu dvogodišnju saradnju, a utisak je da će naredne sezone u "Palau Blaugrani" na raspolaganju imati najjači sastav u evropskoj košarci.

Barsa je ovog leta dovela Korija Higinsa iz moskovskog CSKA i Brendona Dejvisa iz Žalgirisa, kao i reprezentativca Španije Nikolu Mirotića, koji je dobio najveći ugovor u istoriji evropske košarke.

🏀🖊Svetislav Pesic to stay at @FCBbasket until 2021

🔵🔴 #ForçaBarça! pic.twitter.com/pKVLdhWMNl

— Barça Basket (@FCBbasket) 01. јул 2019.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić trener Barselone do 2021. godine

Izvor: RTS, 01.Jul.2019

Srpski košarkaški stručnjak Svetislav Pešić ostaće trener Barselone još dve godine posle produžetka saradnje, objavio je katalonski klub. . Pešić nastavlja drugi mandat u Barseloni, započet u februaru prošle godine,...

Nastavak na RTS...

Zvanično, novi potpis na "Old Trafordu"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019

Navijači će biti oduševljeni...Kao što je i najavljeno, Markus Rašford je parafirao novi ugovor sa Mančester junajtedom...Engleski napadač je dugo pregovarao sa čelnicima kluba, spekulisalo se da je tražio veliki novac, platu od čak 400 hiljada evra nedeljno...Na kraju je dobio veliku povišicu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.