Garuba najbolji mladi igrač Evrolige

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 15:24

Garuba najbolji mladi igrač Evrolige

Košarkaš Real Madrida Usman Garuba proglašen je za najboljeg mladog igrača Evrolige ove sezone, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Garuba, 19-godišnji centar je ove sezone u proseku beležio 3,9 poena i 4 skoka na 39 mečeva u Evroligi ove sezone.

U četvrtom meču plej-of serije između Reala i Efesa, mladi centar iz Španije bio je najefikasniji igrač svog tima sa 24 poena i 12 skokova. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Garuba je treći košarkaš Reala koji je osvojio ovu nagradu. Pre njega su u dresu kraljevskog kluba Nikola Mirotić i Luka Dončić po dva puta proglašeni za najboljeg mladog igrača.

Ovo laskavo priznanje su osvajali i sadašnji kapiten Partizana Novica Veličković i dva puta košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ KONKURENCIJE: Garuba najbolji mladi igrač Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021

Treći igrač Reala kojem je pripalo ovo priznanje...Košarkaš Real Madrida Usman Garuba proglašen je za najboljeg mladog igrača Evrolige ove sezone, saopšteno je na sajtu takmičenja. Garuba, 19-godišnji centar je ove sezone u proseku beležio 3,9 poena i 4 skoka na 39 mečeva u Evroligi ove sezone...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.