Gagić: Cilj povratak u Evroligu; Lendejl: Partizan ima pobednički mentalitet

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagić: Cilj povratak u Evroligu; Lendejl: Partizan ima pobednički mentalitet

Kada vidim kako je prošao Najdžel Vilijams Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić koji je sa Partizanom stigao do Fajnal-fora 2010, to mi je sasvim dovoljno – rekao je novi centar crno-belih Košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je da su očekivanja uvek velika i da će ekipa naredna sezone pokušati da se vrati u Evroligu. - Nama su uvek očekivanja velika, evo okupili smo se ovde, imamo lepu ekipu, zadovoljan sam, energija, sve je super, daće Bog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da sve bude kako treba. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone vratimo u Evroligu da uzmemo titulu, naravno svaki trofej da napadnemo - rekao je centar crno-belih Tanjugu na početku priprema za novu sezonu. On je dodao da u taboru crno-belih ne obraćaju pažnju na druge, već da gledaju samo sebe. - Svi su se pojačali, naravno i mi, uopšte ne obraćamo pažnju na druge ekipe, nego gledamo da se mi uigramo, da napravimo hemiju, sve kako treba da bude i da napadnemo ABA ligu. Momci su super, nema šta puno da se priča o njima, mlada smo ekipa, treba dobro se radi - kazao je Gagić.Pročitajte još I PARTIZAN KRENUO U NOVU SEZONU; Čanak: Ne priznajemo nikom da je bolji dok to ne pokaže Novi centar Partizana Australijanac Džok Lendejl izjavio je da je dolazak među crno-bele prava prilika za njega. - Nisam imao puno vremena da se upoznam sa ekipom, ali za sada sve deluje dobro i imaću vremena da se uklopim. Partizan je sjajna prilika za mene, to je klub koji ima pobednički mentalitet i "lude" navijače. Kako sam čuo najbolje na svetu - rekao je mladi australijski centar. Lendejl je dodao i da zna koliko je Partizanov program za razvoj mladih igrača dobar.Pročitajte još Nikola Lončar, za “Novosti”: Partizan u Evropi ne sme da ima samo jednu pobedu - Kada vidim kako je prošao Najdžel Vilijams Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić koji je sa Partizanom stigao do Fajnal-fora 2010, to mi je sasvim dovoljno. Za početak je bitno da se dobro pripremimo, a u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu - zaključio je Lendejl. Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će se pored ABA lige, košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća takmičiti i u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagić: Želimo da napadnemo ABA ligu

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2018

Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je da su timska očekivanja velika pred početak nove sezone...„Zadovoljan sam, imamo dobru ekipu. Tu je i naša energija, sve je dobro. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone vratimo u Evroligu, da uzmemo titulu, ali...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.