Efes bez Micića i pola tima stiže na megdan Zvezdi

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 20:47

Efes bez Micića i "pola" tima stiže na megdan Zvezdi

Sledeću utakmicu u Evroligi košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Anadolu Efesa, koji će u Beograd doći desetkovan.

Turski tim će najverovatnije doputovati bez pola tima, pošto su povrede, ali i pozitivni testovi na koronavirus razorili koncepciju trenera Ergina Atamana.

Prvi među njima je Vasilije Micić, koji je povredio butni mišić i pauziraće najmanje dve sedmice.

Potom je sledeći na listi povređenih Rodrig Buboa sa povredom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jagodične kosti, centar Brajan Danston ima problema sa okom, a još jedan centar Tibor Plajs je bolestan.

Dalje je van stroja Jigitčan Sajbir (skočni zglob), a tu dodajte i trojicu reprezentativaca: Doguš Balbaj, Bugrahan Tundžer i Sertač Šanli.

Dakle, za sada jedini "sigurni" su: Šejn Larkin, Adrijan Moerman, Krunoslav Simon i Kris Singlton.

Čak ni to nije "sigurno", pošto je u međuvremenu objavljeno je da je i četvorica igrača pozitivno na Covid-19. Trojica nemaju simptome, dok jedan ima i on je prebačen u bolnicu.

Duel je zakazan za četvrtak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.